Beställ Gorgeous-produkter till din frisörsalong idag

Styling och hårvård är förmodligen bland det viktigaste som finns för en frisörsalong förutom att just klippa kunderna också, och det gäller förutom denna styling och hårvård även att du har en stor koll på hur marknaden ser ut. Vad gillar dina kunder? Vad kan du tänka dig att dina kunder kommer att köpa väl hos dig? Det finns mängder med trender som förändras och idag så har vi även en oerhört stor diskrepans mellan de olika stilarna, så försök att inrikta dig därefter.

Om du är ute efter högklassiga produkter att både använda på och sälja till dina kunder så är Gorgeous-serien att rekommendera från Warehouse.no och http://warehouse.no/produkter/styling/501. Gorgeous tillhandahåller en mängd med olika typer av produkter för håret. Allt från oljor och annat som används till just hårvård men även wax och krämer som är till för att användas till själva stylingen av håret.

Nordens främsta leverantör
Du som äger en frisörsalong bör definitivt ta ett titt på vad som finns att erbjuda från Gorgeous genom http://warehouse.no/produkter/styling/501. Warehouse är nordens främsta leverantör av just dessa typer av produkter och du kommer inte att bli besviken när du handlar från dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Ashanti