Gå ner i vikt på bästa sätt

Det finns massor av olika dieter att välja på när man vill gå ner i vikt och det är inte alltid så lätt att veta vilken metod som är bäst. Självklart är det en smaksak och kan bero lite på vad man har för livsstil och hur mycket och hur snabbt man vill gå ner i vikt.

Gi-metoden

Själv valde jag att gå ner i vikt med GI-metoden och jag tyckte att det var både positivt och negativt. Det positiva med att gå ner i vikt med GI-metoden är att man får en ganska snabb viktnedgång och att man faktiskt inte behöver känna sig hungrig. Det negativa är att man ofta känner sig trött och orkeslös eftersom man inte får i sig några kolhydrater. Jag skulle aldrig rekommendera någon som är fysiskt aktiv att försöka gå ner i vikt med den här metoden.

Viktklubbar

Oavsett vilken viktklubb man vänder sig till så kommer man att gå ner i vikt. Det viktigaste är egentligen inte hur snabbt det går utan snarare vilken metod som känns bäst i längden. Det är ju bättre att gå ner i vikt i lagom tempo och sedan kunna hålla vikten än att gå ner i rasande fart för att sedan äta upp sig igen. Besök gärna http://viktklubbar.se och välj ut den viktklubb som passar just dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Ashanti